• City. Woman. Bicycle
Remaining Time 00 days

Chișinău

eylül, 2021

pazar19eyl10:00ChișinăuFANCY WOMEN BIKE RIDE10:00 Chișinău, Grădina Publică „Ștefan cel Mare” Organizatör: Oxana Marian

Etkinlik

Bucuriile și practicitatea ciclismului sunt redescoperite de oamenii din întreaga lume în mijlocul acestei pandemii. Vrem să valorificăm acest impuls și să ne afirmăm dreptul la spațiu în această nouă normalitate.
Prin organizarea evenimentului The Fancy Women Bike Ride Chisinau cerem orașului să creeze un spațiu primitor pentru ca femeile să circule cu bicicleta și să interacționeze cu orașul într-un mod cu totul nou. Merităm modalități sigure de a merge cu bicicleta. Deși nu ne putem organiza într-un eveniment mai mare din cauza pandemiei, putem transmite cererile prin intermediul rețelelor sociale.
1- Vino la orele 11:00 la havuzul din Gradina Publică Ștefan cel Mare, să biciclăm împreună în centrul capitalei păstrînd distanța socială sau cheamă cîțiva prieteni în cartier-ul tău*
2- Îmbracă ținută de birou, sacou și cămașă sau ceea ce ținută care te reprezintă în activitatea ta și dă stil bicicletei tale
3- Bicicleaza, rîde, surprinde momentele în fotografii! Fă fotografii în fața instituțiilor publice, etichetează-le în postarea ta!
Apoi distribuie pozele. S-ar putea să inspiri pe cineva din prietenii tăi.
Vrei să faci mai multe? Pentru a câștiga atenția municipalității, nu ezita să utilizezi acest text:
Sunt una dintre miile de femei din #fancywomenbikeride care cer #CarFreeDay si cer Primăriei Chișinău infrastructură sigură pentru ciclism, vizibilitate pe străzi și în societate și să fiu implicată în procesele de luare a deciziilor.

* Vă rugăm să urmați instrucțiunile de sănătate publică privind distanțarea fizică și măștile.

Saat

(Pazar) 10:00

Lokasyon

Chișinău

Grădina Publică „Ștefan cel Mare”

Organizatör

Oxana Marian

X